Çocuklar İçin Tamamlayıcı Sağlık Sigortası


Aileler için en önemli ve hassas konu çocuklarının sağlıdır. Özel hastane fiyatlarının yüksek olması da bu alandaki masrafı ne yazık ki artırmaktadır. Maddi anlamda çocuğunuzun sağlığını güvence altına alabilmek için ise en büyük yardımcı olan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası devreye girmektedir.

 

Çocuklar İçin Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Kapsamı


Tamamlayıcı Sağlık Sigortası SGK ile anlaşması olan özel hastanelerde geçerlidir. Sadece fark ücreti ödeyerek işlemlerinizi yaptırabilirsiniz.

 

Ayakta Tedavi Teminatı


Ayakta tedavi teminatı; doktor muayenesi, röntgen, testler, fizik tedavi ve rehabilitasyon gibi tedavi için önemli olan süreçleri kapsamaktadır.

 

Yatarak Tedavi Yöntemi


24 saatten fazla yatarak gerçekleştirilen tedavileri kapsama almaktadır. Ayrıca evde bakım, tıbbi malzemeler, protez uzuvlar, ameliyatlarda poliçeye dahildir.

 

Çocuk Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nasıl Yapılır?


Direkt çocuğunuzun adına Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yaptırabileceğiniz gibi bazı seçeneklerden yararlanarak da çocuk sağlık sigortası yaptırabilirsiniz.


Kendi adınıza ya da eşinizin adına olan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçeniz mevcutsa ek prim ödemesi yaparak çocuğunuzu dahil edebilirsiniz.


Kendi adınıza ya da eşinizin adına poliçeniz yoksa Dijipol.com üzerinden Tamamlayıcı Sağlık Sigortası aile poliçesi yaptırabilir ve indirim alabilirsiniz. 


Daha fazla bilgi için "Çocuk Sağlık Sigortası Nasıl Yapılır?" sayfamızı ziyaret edebilirsinz.

 

Paylaş

Öne Çıkanlar