Kasko Teklifi Nasıl Sorgulanır?

Kasko, aracınızın kaza geçirmesi, yanması, çalınması ya da çalınmaya teşebbüs edilmesi sonucu ortaya çıkabilecek zararları güvence altına alan bir sigorta türüdür. Trafik Sigortası yaptırmak zorunludur fakat kasko isteğe bağlı şekilde yapılmaktadır. Aracınızın güvence altına alınmasını sağlayan kasko, akşamları evinizde otururken sürekli camdan bakmanızı ya da aklınızın arabanızda kalmasını engelleyecektir.

 

Sigorta hizmeti alırken doğru bilgi, uzmanlık, deneyim gibi etkenleri göz önünde bulundurmalıyız.

 

Yapılan en ufak yanlışlık veya eksik teminat sigortalıyı maddi zarara uğratabilir.

 

Bu sebeple kasko teklifi araştırırken konusunda uzman danışmanlar ile hizmet veren kasko sorgulama, sigortalı dostu bir sistemdir.

 

Kasko Teklifi Sorgulamak Ne Kadar Gerekli?

 

Sigorta poliçesi satın almadan önce mutlaka kullanılması ve birçok sigorta şirketinin bu sistem üzerinden incelenmesi kaçınılmazdır.


Her sigorta şirketi teklif verirken araçların ve ruhsat sahibinin değişen özelliklerine göre teklif verirler. Kasko poliçe primini belirlemek bu sebeplerden dolayı değişiklik gösterir. Standart paketler olduğu gibi; hizmetinize, taleplerinize göre ek paketler alınabilir.

 

Siz de aracınızı güvence altına almak için bizi tercih edebilir, online kasko hizmetimiz sayesinde kısa sürede Dijipol.com üzerinden aracınızın "Zorunlu Trafik Sigortasını" veya "KASKO Sigortasını" yaptırabilirsiniz. 

Paylaş

Öne Çıkanlar