Bireysel Sağlık Sigortası Ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Arasındaki Farklar?

Sağlam kafanın sağlam vücutta bulunduğunu biliyoruz. Özellikle son yıllarda üzerine düştüğümüz “Sağlık Yaşam” ritüellerini genç yaşlı demeden hepimiz uygulamaya çalışıyoruz. Şeker tüketmiyoruz, gluten tüketimini en aza indirmeye çalışıyoruz ve hepimizin spor salonu üyeliği var.

 

Ne yaparsak yapalım bazı sağlık sorunlarının önüne geçmemiz mümkün değil. Yine de sağlıklı beslenerek, stresten uzak durarak ve spor yaparak riskleri minimuma indirebiliriz. Önüne geçemeyeceğimiz bütün riskler için de Sağlık Sigortaları devreye giriyor.

 

Hangi Sağlık Sigortasını Yaptırmalıyım?


Sağlık sigortası yaptırmaya karar verdiyseniz ve nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız; öncelikle Bireysel Sağlık Sigortası ve Tamamlayıcı Sağlık Sigortası arasındaki farkları gözden geçirmenizi öneriyoruz.

 

-Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sadece anlaşmalı hastanelerde geçerliyken, Bireysel Sağlık Sigortasının bu konudaki avantajları daha fazladır.


-Bireysel Sağlık Sigortasının teminatlarına ek yaptırarak poliçenizin yurt dışında geçerli olmasını sağlayabilirsiniz. Fakat Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının böyle bir teminatı bulunmamaktadır.


-Bireysel Sağlık Sigortası için SGK şartı aranmazken, Tamamlayıcı Sağlık Sigortası için böyle bir şart bulunur.


-Tamamlayıcı Sağlık Sigortası kullanırken poliçeniz dahilinde bulunan teminatlara ve anlaşmalı hastanelere sadık kalma koşulu ile ek ücret ödemezken, Özel Sağlık Sigortası teminatlarınız dahilinde giderlerinizin bir kısmını karşılar.

Siz de sağlığınızı güvence altına almak için bizi tercih edebilir, online hizmetimiz sayesinde kısa sürede Dijipol.com üzerinden "Bireysel Sağlık Sigortanızı" veya "Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızı" yaptırabilirsiniz.

 

Daha fazla bilgi için "Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?" sayfamızı ziyaret edebilirsinz.

Paylaş

Öne Çıkanlar