Bireysel Sağlık Sigortası Neleri Kapsar?

Sigortadan bahsedildiği zaman akla gelen ilk konulardan biri Bireysel Sağlık Sigortası oluyor. Yeterince bilgi sahibi olmadan adım atmamak, gelecekte işinize oldukça yarayacaktır. Bütçenize ve beklentinize uygun teminatları belirlemeniz oldukça önemlidir.

 

Bireysel Sağlık Sigortası, yaşadığınız herhangi bir hastalık veya kaza durumunda kendinizi güvence altına almaya yarayan bir sigorta çeşididir. Genel ve özel şartları olan bu sigorta sistemi tedavileri bakımından ikiye ayrılmaktadır. Bunlar; ayakta ve yatarak tedavidir.

 

Bireysel Sağlık Sigortası Ayakta Tedavi Nedir?


Ayakta tedavi durumu, muayene, tahlil, ilaçlar vb. halleri karşılar.

 

Bireysel Sağlık Sigortası Yatarak Tedavi Nedir?


Yatarak tedavi durumu, hastane yatışı, kemoterapi, radyoterapi vb. halleri karşılar.

 

Bireysel Sağlık Sağlık Sigortası Önemli Midir?


Bireysel Sağlık Sigortası fiyatları sigorta şirketlerinin şartlarına göre değişkenlik göstermektedir. Fakat küçük ödemeler sayesinde kendinize ve sevdiklerinize yapabileceğiniz en büyük iyiliği yapmış olursunuz. Anlık zararların ya da uzun süreli tedavi süreçlerinin yorucu maddi yükünü ortadan kaldırır, güven içinde olursunuz.

 

Siz de kendinizi ve sevdiklerinizi güvence altına almak için; 30'dan fazla sigorta şirketinin fiyatlarını karşılaştırarak, size en uygun "Bireysel Sağlık Sigortası" veya "Tamamlayıcı Sağlık Sigortası" teklifini Dijipol.com üzerinden hemen alabilirsiniz.

 

Daha fazla bilgi için "Bireysel Sağlık Sigortası Türleri Nelerdir?" sayfamızı ziyaret edebilirsinz.

Paylaş

Öne Çıkanlar