Zorunlu Trafik ve Kasko Sigortası Poliçelerinin Orijinalleri mi Araçta Bulunmalı?

Araç sahiplerinin yaptırması zorunlu olan Trafik Sigortasının orijinali olmasa bile muhakkak kopyası aracınızda bulunmalıdır. Poliçenizin kopyasını yanınızda taşımanız olası bir kaza anında hem sizin hem de gelen trafik polislerinin işini oldukça kolaylaştıracaktır.

 

Elektronik imza bulunan belgeler yazıcıdan alınmış olsa dahi orijinali yerine geçmektedir. Dijipol.com üzerinden satın alacağınız poliçelerinizi yazıcıdan çıktı alarak kullanabilirsiniz.

 

Zorunlu Trafik Sigortam Aracımda Olmalı mı?

 

Zorunlu Trafik Sigortanızın poliçesini yazıcı çıktısı olarak alıp aracınızda bulundurabilirsiniz. Trafik polisleri bu kopya sayesinde poliçe numaranızı ve tarihini öğrenebilir.

 

Kasko Sigortası Poliçemi Aracımda Bulundurmalı mıyım?

 

Kasko sigortası yaptırılması zorunlu olan bir poliçe türü değildir. Fakat yaptırılması muhakkak gereklidir. Kabaca açıklayacak olursak; Trafik sigortası sadece karşı tarafın zararını karşılarken kasko sigortası sizin aracınızda oluşabilecek zararları teminat altına almaktadır. Bu yüzden bir kaza anında zorlanmamak ve işlemlerinizi çabuk halledebilmek için kasko poliçenizin kopyasını aracınızda bulundurmalısınız.

 

Dijipol ile Nerede Olursanız Olun Poliçeniz Sizinle!

 

Dijipol.com üzerinden yaptırmış olduğunuz poliçelerinizi dijipol uygulaması sayesinde ‘’poliçelerim’’ sekmesinden anında görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca daha Trafik Sigortası ve Kasko Sigortası yaptırmadıysanız dijipol.com’a tıklayarak anında 30’un üzerinde sigorta şirketinden teklif alabilir ve size en uygun olan sigortayı seçebilirsiniz.

 

Dijipol ile Hangi Sigorta Şirketlerinden Teklif Alırım?


Dijipol ile sadece Trafik ve Kasko Sigortası değil Tamamlayıcı Sağlık, DASK, Konut Sigortası, Seyahat Sağlık Sigortası, Evcil Hayvan Sigortası, Yabancı Sağlık Sigortası ve Bireysel Sağlık Sigortası alanlarında da sigorta şirketlerinin tekliflerini tek ekranda karşılaştırabilirsiniz. 

 

Paylaş

Öne Çıkanlar