Moto Kaskonuzu Yaptırın, Yolların Tadını Çıkartın…

Kara taşıtları sigortası yani kısaca kasko, motorlu bir aracın başına gelebilecek kaza, yanma, çalınma gibi durumlara karşı oluşabilecek maddi zararları teminat altına alan bir sigorta türüdür. Her ne kadar kasko denilince aklımıza araba kaskosu gelse de aslında kara yollarını kullanan tüm motorlu taşıtlar için yapılabilir.

 

Çoğu insanın hayalini kurduğu ve hatta tutkusu olduğu motorlar diğer araçlara göre maalesef trafikte daha fazla risk altındadır. Bunu göz önünde bulundurursak Moto Kasko yaptırmak araç sahipleri için çok önemlidir.

 

Moto Kasko Teminatları Nelerdir?

 

Moto Kasko ile çarpma, çarpılma, devrilme, yanma ve çalınma, terör zararları, doğal afetler, seller, depremler, hayvanlardan kaynaklı zararlar ve cam kırılmasına kadar birçok riskinizi teminat altına alabilirsiniz. Moto Kasko ana teminatlarına ek olarak ekstra prim ödemesi gerçekleştirerek kask, ekipmanlar ve motor aksesuarları da güvence altına alınabilir.

 

Moto Kaskoda Hangi İndirimlerden Yararlanılabilir?

 

Moto Kasko, otomobil kaskosuna benzer niteliktedir. Motor sahibinin yaşı, kaza geçmişi, motorun bulunduğu il, motosikletin marka ve modeli gibi bilgiler kasko bedelini belirlemektedir. Yararlanabileceğiniz indirimler ise hasarsızlık, motosiklet eğitimi, koruma demiri, ehliyet ve peşin ödeme indirimleridir.

Siz de aracınızı güvence altına almak için bizi tercih edebilir, online kasko hizmetimiz sayesinde kısa sürede Dijipol.com üzerinden aracınızın "Zorunlu Trafik Sigortasını" veya "KASKO Sigortasını" yaptırabilirsiniz. 

Paylaş

Öne Çıkanlar